1. Home
  2. /
  3. De club
  4. /
  5. Bestuur
  6. /
  7. Bertjan

Bertjan

Bertjan
Organisatie en beleid

Ik ben bestuurslid organisatie en beleid en heb daardoor als aandachtspunt het beleid van de club te helpen ontwikkelen, realiseren en bewaken. 

Hier hoort ook het continu ontwikkelen van een organisatie bij die iedereen de ruimte moet bieden om binnen de waarden van de club als: plezier, prestatie, samen, ontmoetingsplek, ruimte voor individuele ontwikkeling, enz. zijn steentje te kunnen bijdragen om zo dit beleid te realiseren.

Mijn historie bij de club

Ik ben in 1994 begonnen bij Wilhelmina SSS in het 3e elftal. Ik heb daarna vele jaren op de zaterdag gespeeld in het 6e en 8e en de overgang naar WHcZ en FC Zutphen meegemaakt.

Vlaggen, fluiten, voetballen

Mijn zoon Tobias is in 2002 op zijn 6e begonnen en heeft tot zijn 18e bij ons gevoetbald. Om hem te begeleiden heb ik o.a. gevlagd en mijn KNVB scheidsrechters diploma gehaald. Ik vond het erg leuk om de jeugd te fluiten. Wat een enthousiasme! Mede hierdoor ben ik zelf naar zondag 5 met het team overgestapt om meer tijd te hebben op de zaterdag.

Ik voetbal inmiddels 50 jaar

Na een paar jaar of kwam het 35+ voetbal op, leuk om te doen, dus met vele teamleden daarnaar overgestapt. Enkele jaren geleden kwam er ook 45+ bij. Gezien onze leeftijd leek ons dat opnieuw een mooie overstap. Sindsdien speel ik nog steeds in 45+1. Ook doen we nog mee in een regionale competitie op de vrijdagavond. Ik voetbal nu inmiddels 50 jaar.

Wat ik doe in het dagelijkse leven 

Ik ben 58 jaar en getrouwd sinds 1986. We wonen sinds 1994 in Zutphen en hebben 2 kinderen. Mijn opleiding bestaat uit HTS en HEAO in Zwolle. Ik heb 25 jaar in de papierindustrie gewerkt, in mij laatste functie als directeur bij Fibor Packaging (nu Solidus Solutions) hier op de Mars.

Voor mezelf begonnen 

In 2012 ben ik voor mezelf begonnen met Maasdam Interim & Coaching na het afronden van een opleiding psychologie. Ik doe diverse projecten op organisatie gebied of als interim-fabrieksleider, op dit ogenblik o.a. bij Aviko en DSSmith.

Waarom doe ik deze functie

Ik zoek al langer naar een mogelijkheid iets voor de club terug te doen na er al die jaren met veel plezier rond te lopen. Ik zoek saamhorigheid en gezelligheid naast het voetballen zelf. Gezien mijn opgedane ervaring in de afgelopen jaren leek mij de vacature in het bestuur een mooie kans. Ik wil graag helpen een duurzame club neer te zetten op zowel energie- als menselijk vlak.

Mijn hobby’s

Naast voetballen ben ik een groot liefhebber van muziek en audio apparatuur. Lange wandelingen of een mooie rit op mijn motor, het liefst in de bergen, vind ik fijn om te doen. Duurzaamheid heeft ook mijn interesse, ik ben ook actief bij Zutphen Energie.

Herman
Voorzitter

Pepijn
Voetbalzaken

Bertjan
Organisatie en beleid

Jeroen
Secretaris

Aloys
Commerciële zaken

Vacant
Penningmeester