Contractverlenging Taco en Jan Willem bij FC Zutphen Zaterdag 1

Het bestuur van FC Zutphen is verheugd u mede te kunnen delen dat, op voorspraak van de Technische Commissie, ook in het seizoen 2019/2020 Taco Lourens en Jan Willem van Schooten de trainersstaf van FC Zutphen Zaterdag 1 zullen vormen.
De verlengde overeenkomsten zijn het gevolg van een goede samenwerking tussen de spelers en de betrokken trainers en hun staf aan de ene kant alsmede de positieve ontwikkeling die het jonge team doormaakt aan de andere kant.

Ook stemt de samenwerking tussen de Technische Commissie, Bestuur en betrokken trainers en de wijze waarop daarmee momenteel het voetbaltechnische beleid verder vorm wordt gegeven tot tevredenheid.

Een van de speerpunten van het technische beleid is het geven van kansen aan jeugdige spelers van de club om het hoogst haalbare elftal bij de eigen vereniging te kunnen bereiken. Bij aanvang van het huidige seizoen is met Zaterdag 1 een weg ingeslagen die ertoe heeft geleid dat er een jonge enthousiaste ploeg op het veld staat met een sterk FC Zutphen gezicht en veel potentie voor de toekomst.

Wij wensen Taco en Jan Willem dan ook veel succes en plezier.

Namens het bestuur,
Hans van Bel
voorzitter