Welkom!
Aanmelden

Leuk dat je je gaat aanmelden, je kunt je gegevens hieronder invullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Welkom bij FC Zutphen!

Bedankt voor je interesse in onze vereniging en leuk dat je je gaat aanmelden. Hieronder vind je het aanmeldingsformulier. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen worden verwerkt.

Wanneer je 11 jaar en ouder bent hebben we een digitale pasfoto van je nodig, deze kun je mailen naar leden@fczutphen.nl

Contributie ben je verschuldigd vanaf de maand volgend op de maand van aanmelding tot (na opzegging via het opzegformulier op de site) het einde van het verenigingsjaar (30 juni). Kijk hier voor de actuele contributiebedragen.

Wanneer je je aanmeld ga je ook akkoord met de gedragscode van FC Zutphen en sluit je je aan bij de missie/visie van de club, lees er meer over.

Heb je nog vragen? Mail de leden@fczutphen.nl

 

Aanmelden

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit mailadres wordt gebruikt voor de bevestiging, factuur van de contributie en ook voor de digitale nieuwsbrief van FC Zutphen
  • Vermeld hierboven het afwijkende factuuradres en bijbehorend mailadres.
  • Kijk onder 'contributie' voor de kosten van een lidmaatschap. Bij beëindiging van het lidmaatschap wordt de machtiging door ons ingetrokken.
  • Wanneer je de afgelopen drie jaar nog spelend lid bent geweest van een andere voetbalvereniging hierboven de naam van de vereniging vermelden.
  • Wanneer er bijzonderheden te vermelden zijn nodigen wij u uit dit van te voren met ons te delen. Indien nodig/gewenst nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek.
    Ik geef hierbij een machtiging om de contributie en evt. boetes af te schrijven van mijn rekeningnummer. En ik zal als lid/ouder participeren met de gedragscodes van FC Zutphen.

Pin It on Pinterest