Champions Cup Zutphen 2 mei!

Wat is Champions Cup Zutphen?

Is uw kind een enorme voetbalfanaat en wil hij of zij niets liever worden dan profvoetballer?

Dit is de kans! Champions Cup Zutphen is een te gekke voetbaldag waarbij kinderen zich één dag verplaatsen in het leven van een profvoetballer. Door middel van voetbalclinics van echte voetbaltrainers worden de kinderen in verschillende teams klaargestoomd voor het Champions Cup Zutphen toernooi. Hier strijden de kinderen net als in de echte Champions League om de Cup met de grote oren. Dit allemaal in samenwerking met FC Zutphen. De gehele dag zal hier ook plaatsvinden.

Voor wie is Champions Cup Zutphen?

Champions Cup Zutphen is er voor alle jongens en meisjes tussen de 7 & 11 jaar (O7 t/m O11) die helemaal gek zijn van voetbal. Zo kan uw kind met alle vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijke voetbaldag beleven en worden ze de kampioen van Zutphen!

De organisatie

De organisatie van Champions Cup Zutphen bestaat uit 8 enthousiaste Sportmarketing studenten van het Saxion in Deventer.

Wanneer?

Op 2 mei 2018 zal Champions Cup Zutphen plaats vinden. Deelnemers kunnen zich vanaf 10 uur melden bij FC Zutphen en de dag zal rond de klok van 5 uur afgelopen zijn.

Het goede doel

Deze dag zal in het teken staan van Support Casper. Opbrengsten van het evenement zullen worden gedoneerd aan deze stichting. Support Casper is een stichting die zich inzet voor de strijd tegen alvleesklierkanker. De organisatie van Champions Cup Zutphen wil hier graag haar steentje aan bijdragen.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen €6. Voor dit geld geniet uw kind de hele dag van de clinics en het toernooi. Tijdens deze dag krijgt uw kind een lunch aangeboden en kan hij of zij een schepijsje halen. Verder zijn er leuke prijzen te winnen!

Inschrijven

De inschrijvingen vinden plaats op onze website, www.championscupzutphen.com . Hier kunt u uw kind aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier. Binnen een dag krijgt u een bevestiging met een betaalverzoek.

Als enthousiast organisatieteam kijken wij uit naar deze dag en hopen uw kind een fantastische voetbaldag te bieden. Wij hopen uw kind te verwelkomen op 2 mei. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken. Mocht u nog vragen hebben kunt u het contactformulier op de website invullen of ons benaderen middels de contactgegevens.

www.championscupzutphen.com