Zaterdag 21 december was voor FC Zutphen JO15-2G een spannende en belangrijke dag. Die dag stond namelijk de laatste en tevens kampioenswedstrijd uit tegen SV Twello JO15-1 op het programma.

Daarvoor waren we echter nog uitgenodigd door de nieuwe elftalsponsor Bouwmensen uit Deventer. Hier kun je een technische MBO opleiding volgen tot echte vakman of vakvrouw in de bouw. Een baan met gegarandeerde toekomst want bouwbedrijven in de regio zijn altijd op zoek naar jonge en gemotiveerde vakmensen. Bij Bouwmensen Deventer kun je een vakopleiding volgen en tegelijk geld verdienen door te werken in de praktijk. De heren Jan van Duuren en Gerben Beusekamp waren die ochtend namens Bouwmensen onze gastheren. We kregen tekst en uitleg over de diverse opleidingsmogelijkheden, een rondleiding en tot slot drinken en gebak. Na het maken van de elftalfoto’s ging het team en begeleiding op weg naar Twello en kreeg iedereen een leuk aandenken mee. Het uitje naar Deventer bleek achteraf een goede voorbereiding want de wedstrijd werd maar liefst met 1-5 gewonnen.

FC Zutphen is Bouwmensen Deventer zeer dankbaar voor het vertrouwen en de sponsorbijdrage de komende 3 jaar.

Wil jij werken aan je toekomst in de techniek? En wil je dat doen op de innovatieve techniekopleider in de Stedendriehoek?
Kom dan naar onze OPEN DAG op woensdag 29 januari van 17:00 uur tot 21:00 uur bij de Technicampus.

Bouwmensen Deventer
Schonenvaardersstraat 6
7418 CC Deventer
E-mail: info@bouwmensen-deventer.nl
Tel: 088 – 035 13 10