Bordsponsoren op de foto

Het is opnieuw gelukt een aantal bordsponsoren te vereeuwigen bij hun reclamebord.

Op de eerste foto ziet u o.a dhr. Johan Buitenhuis van Verkeersschool Teamwork.

Verkeersschool Teamwork in Zutphen
Teamwork

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Wij werken met jou aan deze basis, bijvoorbeeld door je bekend te maken met de motor of auto en door je wegwijs te maken in het verkeer.Verkeersschool Teamwork is werkzaam in de omgeving van Zutphen. Je kunt hierbij denken aan plaatsen als Zutphen, Deventer, Lochem en omstreken.

Wij bieden rijlessen aan voor de auto, motor en aanhanger.

 

Op de tweede foto ziet u Maaike Dijkstra voor hun reclamebord

NLG Welness centrum

NLG is ook clubpassponsor en het is een aanrader om eens in dit moderne welness centrum te gaan ontspannen. Op vertoon van de club pas krijgt u ook nog een een flinke korting van 10%

Genieten en ontspannen in ZutphenNLG Bronsbergen

Wanneer je richting Zutphen door de mooie Achterhoek rijdt, kom je bij Wellness Center NLG de Bronsbergen terecht, een weldadig natuurlijk pauzemoment in Gelderland. NLG de Bronsbergen is een wellness center gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen, omringd door het Bronsbergenmeer. NLG de Bronsbergenis een plek waar iedereen welkom is en waar natuurlijk genieten op zijn plaats is. Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center NLG de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty.

De vriendenloterij

de derde foto ziet u dat de vriendenloterij ook vriend is van FC Zutphen.

Wij hielden onlangs een tweetal belavonden en als dank sponsoren zij een reclamebord.

Wilt u nog loten afnemen meld u dan bij de sponsorcommissie, of bestel rechtstreeks en geef aan devriendenloterij te kennen dat de opbrengst  mag toevloeien naar FC Zutphen.

En bedenk steeds:

Sponsors zijn vrienden van FC Zutphen,

wees ook vriend van de sponsors.

DeSponsorcommissie.