Bestuursmededelingen oktober

De bal rolt weer

De meeste teams hebben na hun bekerwedstrijden ook hun eerste competitiewedstrijden gespeeld. Voor het jeugdvoetbal in Nederland is er al het nodige veranderd als het gaat om de gewijzigde spelregels. Voorlopig moeten we de eerste ervaringen nog opdoen en willen verder resultaten hierover verzamelen. Er zal ongetwijfeld aan het einde van dit seizoen een evaluatiemoment via de KNVB worden georganiseerd.

Nieuwe reclamebordenbordsponsor

Naast de vele nieuwe reclameborden wordt er gewerkt aan mogelijkheden om sponsoren meer communicatie te bieden dan nu het geval is. De sponsorcommissie levert een enorme inspanning met het verwerven van nieuwe sponsoren en de resultaten daarvan zijn zichtbaar via onze nieuwe website.

Nieuwe website

De nieuwe website is sinds een aantal weken in de lucht en geeft een moderne uitstraling aan de vereniging. Ook hier is weer eens het bewijs dat we zo nu en dan zaken op het gebied van communicatie willen wijzigen waardoor ook bijvoorbeeld een website toegankelijk is voor de laatste digitale technieken, zoals de laatste smartphones.

Digitaal wedstrijdformulier

Sinds de start van de competities werken we met een nieuw digitaal wedstrijdformulier. De eerste aanloop en het gebruik van het formulier geven geen aanleiding tot verontruste berichten over het gebruik van dit formulier. Mocht u toch tegen problemen zijn aangelopen, dan heeft u ongetwijfeld de weg weten te vinden naar het wedstrijdsecretariaat.

Internationaal jeugdvoetbaltoernooi U13U13 Winnaar

Het bestuur heeft besloten om na een analyse van het organisatiecomité ook volgend jaar een Internationaal Jeugdtoernooi U13 te gaan organiseren. De voorbereidingen starten binnenkort met het benaderen van de deelnemende teams. Wij houden u verder op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vrijwilligersavond

Vrijwilligers bedankt

Op vrijdagavond 27 oktober organiseert het bestuur een vrijwilligersavond voor al degenen die zich het afgelopen jaar hebben ingespannen ten behoeve van de vereniging. Een avond met een hapje en een drankje, maar vooral ook om dank je wel te zeggen tegen de vrijwilligers die hun kostbare vrijetijd inzetten om het verenigingsleven mogelijk te maken.

 

Energie en Gemeente Zutphen

De Gemeente Zutphen heeft aangeboden om de kosten van een energieonderzoek bij FC Zutphen en andere verenigingen voor haar rekening te nemen. Het betekent een ietwat andere benadering dan we in gedachten hadden, maar gezien het aanbod en de samenwerking met de Gemeente Zutphen hebben wij ons aangemeld voor deze eerste fase van het onderzoek.

We hopen op deze wijze nog meer inzicht te verkrijgen in ons energieverbruik en op termijn verbeteringen te kunnen aanbrengen.

Algemene ledenvergadering

Noteer de datum van maandag 27 november alvast in uw agenda. We houden dan onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. De aanvang van de vergadering is 19.30 uur. Meer nieuws en de agenda zal t.z.t. zichtbaar worden via de website.

Hans van Bel
Voorzitter FC Zutphen