Het is weer zover: je kunt je opgeven om met jouw voetbalclub / team mee te lopen met de avond4daagse! De avondvierdaagse is vanaf maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni 2019. Vanuit FC Zutphen is deelname opengesteld voor alle leden: We lopen iedere dag 7,5 km. De kosten voor het lopen bedraagt € 5,- voor alle leden en de (bege)leiders inclusief een medaille en verfrissing onderweg.

Voor elke groep zijn (bege)leiders nodig. Wilt u als (bege)leider ook meedoen, dan graag opgeven onderaan het formulier. Natuurlijk zoeken wij ook (bege)leiders, ouders en/of verzorgers die het drinken kunnen uitdelen.

Geef je op! Print dit formulier uit en lever die samen met het inschrijfgeld – in een gesloten enveloppe – in bij het wedstrijdsecretariaat in de avond4daagse doos. Wanneer je niet betaald hebt, ben je ook niet ingeschreven.

Het inschrijven kan tot en met 13 mei 2019. Na deze datum kunnen we echt geen aanmeldingen meer aannemen in verband met de sluitingsdatum van inschrijven.

FC Zutphen loopt mee wanneer er een minimaal aantal van 12 lopers is behaald (twee begeleiders (per dag) en 10 kinderen.Bij te weinig lopers zal FC Zutphen helaas niet meelopen met de A4D 2019.

Voor informatie kunt u terecht bij Perry Boersbroek (tel. 06-55767330 / boersbroek@icloud.com).

Naam: _______________________________

Elftal: ________________________________

Aantal KM: 7,5 km

Begeleiders, ouders en/of verzorgers die willen begeleiden op:

Maandag / Dinsdag / Woensdag / Donderdag *

Begeleiders, ouders en/of verzorgers die drinken willen uitdelen op:

Maandag / Dinsdag / Woensdag / Donderdag *

Naam begeleider: _______________________

Loopt mee voor medaille: ja / nee *

Telefoonnummer: _______________________

E-mail adres: __________________________@__________________

* aangeven wat van toepassing is