Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de spil van onze vereniging. Zij zorgen iedere week weer voor veel voetbalplezier bij FC Zutphen. Doe ook mee!

Geen zin om zelf te voetballen of het kan gewoon niet om wat voor reden dan ook, ook dan kun je meedoen bij FC Zutphen. Er zijn genoeg activiteiten waar je aan mee kunt helpen en op die manier toch actief bij de vereniging betrokken kunt zijn. Op deze manier maak je het mede mogelijk om zelf en ook anderen te laten genieten van de activiteiten op- en rondom de voetbalvelden en draag je bij aan sport en bewegen bij FC Zutphen.

Binnen de vereniging zijn tal van activiteiten die nodig zijn om het voetbalplezier mogelijk te maken. Van schoonmaken en onderhoudsactiviteiten op doordeweekse dagen tot scheidsrechter en kantinepersoneel op de wedstrijd/trainingsdagen. Daarnaast gaan we het sportcomplex overdag ook meer benutten door het aanbieden van sport en spelactiviteiten, huiswerkbegeleiding in combinatie met bewegen, activiteiten voor vluchtelingen en activiteiten in samenwerking met scholen, wijkteams en instellingen als Zozijn en GGNet.

Sporten en bewegen mogelijk maken voor iedereen: Goed voor elkaar!
Meedoen? Mail naar vrijwilligers@fczutphen.nl

Lees meer over het vrijwilligersbeleid en de vacatures.

Hieronder volgt een overzicht van de diverse commissies/teams e.d. met de contactgegevens en/of aanvullende informatie. Voor vragen en opmerkingen mail vrijwilligers@fczutphen.nl

 

Club Algemeen

Activiteiten
Bestuur
Communicatieteam
EHBO/AED/BHV
Grote Clubactie
Incidentencommissie
Lief en leed
Oliebollencommissie
Oud papier ophalen
Vertrouwenscommissie
Vrijwilligerscommissie
Facilitair

Beheerder
Kantinecommissie
Kledingcommissie
Onderhoudsteam
Schoonmaakteam

Financiën
Contributie
Fico
Ledenadministratie

Sponsoring
Sponsorcommissie
Voetbalzaken

Afdelingscoördinatoren
Clubscheidsrechters

Keepertrainers
Medische verzorging
Technische commissie
Toernooicommissie
Trainers/leiders
Wedstrijdsecretariaat

 

 

Sportpark 't Meijerink, Meijerinkpad 1, 7207 ED Zutphen.t.0575-524376,0575-529925