Teampagina FC Zutphen JO11-4

Ruurlo JO11-5G - FC Zutphen JO11-4

woensdag 12 april 2017 - Petra Bleumink
- Hans ten Brinke

Een zalige, zonnige lenteochtend op 25 maart wanneer JO11-4 zonder Max en Thomas en met Thijs van de JO11-7 om 10.00 uur tegen Ruurlo speelt. Hier hebben ze al vaker tegen gespeeld, maar elke keer nipt verloren.

Ché keept de eerste helft en FC Zutphen gaat meteen vol in de aanval, helaas wil alleen het afmaken niet helemaal, waarna Ruurlo weet te scoren vanuit een corner. De jongens zijn even van de leg, waardoor Ruurlo heel snel de 2-0 erin kan schieten, keeper Ché is kansloos.

Gelukkig herpakt FC Zutphen zich en een tik van verdediging naar middenveld en vanuit middenveld meteen doorgetikt naar de spits (lijkt FC Barcelona wel) waar op dat moment Duncan en Raf staan, zijn deze twee jongens vrij voor de goal. Duncan neemt de bal mee in volle vaart naar de eerste paal en Raf naast hem richting de tweede paal. Duncan maakt het echter zelf af en schiet de bal feilloos langs de keeper in de korte hoek, 2-1!

Kort daarna verdient FC Zutphen een hoekschop en schiet Duncan de bal er rechtstreeks in, verdediger en keeper missen beide de bal. 2-2!
Ruurlo herpakt zich echter en schiet net voor rust de 3-2 erin.

Na rust keept Raf en meteen vanaf de aftrap schiet Ruurlo er een hoge bal in, waar verdediging noch keeper bij kan, 4-2.
Wederom staat FC Zutphen twee goals achter, maar ze blijven knokken. Vooral Viggo en Duncan leggen heel wat kilometers af.
Jordan schiet vervolgens de aansluitingstreffer en de gelijkmaker erin, 4-4!!

Het blijft ontzettend spannend, maar waar de jongens vorige week geluk hadden, nu helaas pech. Uiteraard werden Max en Thomas hierbij ook vreselijk gemist.
Ruurlo schiet de 5-4 erin. De laatste actie van de wedstrijd was nog een grote kans voor Jordan, maar ging er helaas naast.

Er zijn nog geen reacties geplaatst
login of registreer om een reactie te plaatsen

Sportpark 't Meijerink, Meijerinkpad 1, 7207 ED Zutphen.t.0575-524376,0575-529925