Teampagina FC Zutphen JO11-4

Reünie JO11-4 - FC Zutphen JO11-4

woensdag 12 april 2017 - Stijn Bleumink

Zonnige lenteochtend op 11 maart om 11.30 uur in Borculo.
Ché begint in het doel en Jelte is ziek en Thomas blijft voorlopig helaas geblesseerd. Dus komt er een speler bij en dat is Lennart van de JO11-7.

Al vroeg in de wedstrijd kwam een grote kans voor Max. En hij schiet hem heel soepel langs de doelman.
Dus 0-1 voor FC Zutphen. En het bleef even nog 0-1 staan, maar Jordan hield het niet langer meer in spanning dus 0-2.
En toen kwam Reünie in de aanval en schoot, voor het goal kwam nog een hele nare stuit en een aansluitingstreffer voor Reünie. 1-2. Maar toch nog voor rust de tweede goal van Max: 1-3.

Tweede helft.
Jordan kwam langs de verdediging van Reünie en het werd zelfs 1-4!
En er kwamen alleen maar aanvallen van FC Zutphen.

En Raf maakte het 1-5. Nog aangeraakt door de doelman, maar hij kon er niet goed bij.
Maar toch nog een aanval van Reünie waaruit een doelpunt komt 2-5.
Terwijl Ché een hele goede wedstrijd keept. Goede reddingen had hij.
Maar Max maakt aan het einde van de wedstrijd nog 2-6, de bal werd vlak voor goal ook nog aangeraakt door Viggo.
Einde wedstrijd!