Teampagina FC Zutphen JO11-4

FC Zutphen JO11-4 - DEO JO11-3G

woensdag 12 april 2017 - Stijn Bleumink

Het is een koude zaterdag wanneer we op 18 februari thuis aantreden tegen DEO voor onze eerste wedstrijd van het nieuwe jaar.

Ik (Stijn) sta keep en het blijft lang spannend, pas ver in de tweede helft wordt er gescoord.
1-0, goeie goal van Raf en kort daarna de 2-0 door Bas met een assist van Duncan.
En zullen we ook maar even zeggen wie er niet was?
Jordan en helaas Thomas is geblesseerd.

Het was een goeie tweede helft want de 3-0 en 4-0 kwam er ook!
3-0 is weer van Bas.
En de 4-0 kwam van Duncan, assist Raf.

Maar daarvoor kwam een aanval van DEO en passeerde de verdediging, hij stond alleen voor doelman Stijn maar de keeper kwam uit en ging naar de bal maar vlak daarvoor schoot de aanvaller en de doelman had hem met de vingertoppen en toen sprong hij achteruit en sloeg de bal weg.

En de bal kwam bij Raf terecht en hij wist niet wat hij daarmee moest doen en pakte een middenvelder van DEO de bal af, gelukkig daar zat een verdediger van ons tussen en bal werd weggerost!

Echte kansen had DEO niet, een keer nog uit een vrije trap kwam de bal tegen de lat en toen stond keeper Stijn op de doellijn en kon hem weg tikken veel mensen dachten dat hij op het hoofd van de doelman kwam maar nee en toen bal weer weggerost! En zo won FC Zutphen de eerste wedstrijd!