Teampagina FC Zutphen 3 (zon)

Evenwicht tussen Zondag 2 en Zondag 3

zondag 7 mei 2017 - Erik Verbeek

Vandaag een uitwedstrijd op eigen veld voor zondag 3. Met weer aanvulling van de 35+ traden we aan tegen ons tweede.

Vanaf het begin was het tweede de ploeg met het initiatief. Zondag 3 vond dat ook prima, zij loerden op de counter.
Het spel vond het meeste plaats op het middenveld, beide ploegen leden veel balverlies wat het spel niet ten goede kwam.

Na een onschuldige overtreding op het middenveld was het Patrick die doelman Thomas verraste 0-1.
Het tweede ging meer drukken, waardoor wij veel kansen kregen helaas werden deze gemist. Dus ipv 0-2 werd het door hun spits vlak voor rust 1-1.

Na rust andere tactiek en het 3e werd gevaarlijker, zij kregen de beste kansen. Boris, Patrick en Robert hadden een doelpunt op de schoen helaas weer pech. Toch was het weer Patrick die de stand naar 1-2 bracht.
Zondag 2 zette nu alles op alles en kregen vlak voor het einde loon naar werken. Vanuit een hoekschop werd de bal hard ingekopt 2-2.

Komende zondag laatste wedstrijd, uit in en tegen Twello.