blok-oranje-rood

Sponsor van deze week: Bouwcenter HCI B.V.

blok-oranje-rood

Bouwcenter HCI B.V. met vestigingen in Hengelo (Gld), Ulft, Zevenaar en Elst (Gld) heeft per januari 2017 de activiteiten over van Koordeman Bouwmaterialen in Zutphen overgenomen. Bouwcenter HCI, al 95 jaar een begrip in de bouwwereld, levert ruwbouw- en afbouwmaterialen, hout en plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, ijzerwaren en gereedschappen, kortom alles om snel en vakkundig te kunnen bouwen.

Op het bekende adres aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 26 in Zutphen, wordt na een kleine verbouwing het huidige bouwmaterialen assortiment uitgebreid met hout- en plaatmateriaal en een bouwshop. Het pakket leverbare producten wordt daarmee fors groter. Deze producten zijn niet alleen af te halen maar worden ook dagelijks bezorgd op de werkadressen.

De medewerkers van Koordeman treden in dienst van Bouwcenter HCI en Harmen Koordeman is de vestigingsleider van Bouwcenter HCI in Zutphen. Persoonlijk contact, deskundige adviezen en betrouwbare leveringen blijven hoog in het vaandel staan om de klanten van dienst te zijn.

Vind ik leuk 0