blok-oranje-rood

Dinsdag 28 maart: FC Zutphen – Spcl. Silvolde

blok-oranje-rood

Op dinsdag 28 maart staat de kwartfinale in de Achterhoek Cup gepland. FC Zutphen speelt dan tegen Sportclub Silvolde, winnaar van de Cup in 2014. Loting heeft bepaald dat de wedstrijd wordt gespeeld op Sportcomplex ‘t Meijerink, aanvang 20:15 uur.
De wedstrijd staat onder leiding van een neutraal trio. Scheidsrechter is de heer F. Sanders met assistenten Hannink en J. Sanders.

Mocht de wedstrijd in een gelijke stand eindigen, wordt de wedstrijd beslist door middel van Shoot outs. De speler start hierbij op de rand van de middencirkel en heeft 12 seconden om te scoren. De bal moet voorwaarts blijven bewegen (met uitzondering van een rebound) en de speler mag pas scoren in het 16 meter gebied. De keeper start op de doellijn en mag het 16 meter gebied niet uitkomen. Bij een eventuele overtreding van de keeper, wordt de overtreding omgezet in een doelpunt.

Op dezelfde avond zijn ook de drie andere kwartfinales. AZC Zutphen ontvangt vv Vorden, Concordia Wehl ontvangt RKZVC en DZC ’68 gaat op bezoek bij AZSV in Aalten.
Mocht FC Zutphen komende dinsdag als winnaar het veld verlaten, zal het op 25 april de halve finale spelen tegen de winnaar van Concordia Wehl – RKZVC. De halve finale (en eventuele finale op 10 juni) wordt gespeeld gespeeld bij vv VIOD in Doetinchem.
De winnaar van de Seesing Personeel Achterhoek Cup speelt een thuiswedstrijd tegen De Graafschap ter voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen.

Vind ik leuk 0