Voetbalschool

In september 2014 is de FC Zutphen voetbalschool van start gegaan. De voetbalschool is voor iedereen die graag wil voetballen.  Er is een jongensafdeling, de Boys Academy, een meisjesafdeling, de Girls Academy en een Keepers Academy voor keepers.

De doelgroep is jongens en meisjes van 7 t/m 17 jaar (F-afdeling t/m B-afdeling).

De voetbalschool richt zich op het technische aspect van de individuele voetballer en voetbalster en bestaat uit trainingen in een periode in het najaar en een periode in het voorjaar. Extra activiteiten vinden plaats in de schoolvakanties. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers.

Daarbij staat plezier voorop. Plezier voor jezelf en plezier samen met je trainingsgroep.. Voetbal is en blijft een teamsport. Samen proberen om meer doelpunten te scoren dan je tegenstanders. Samen aanvallen en verdedigen, passen en schieten, koppen en dribbelen en ook aannemen en passeren. En dat allemaal samen lekker vaak oefenen zodat je vanzelf beter wordt.

Naast de trainingen verzorgen we ook clinics en organiseren we kinderfeestjes dus voor de voetballiefhebbers zijn er volop mogelijkheden.  

Volg ons ook via twitter en onze facebookpagina:
Twitter: @FCZvbschool
Facebook: www.facebook.com/fczutphen.voetbalschool

Sportpark 't Meijerink, Meijerinkpad 1, 7207 ED Zutphen.t.0575-524376,0575-529925