Geef jij een voorzet op maat?

De webredactie van FC Zutphen streeft er naar om de website van FC Zutphen zo actueel mogelijk te houden. Pro-actief gaat de webredactie daarom binnen en buiten de vereniging op zoek naar het laatste nieuws omtrent FC Zutphen. Dit doen we graag, maar we kunnen het niet alleen. De hulp van leden en supporters van FC Zutphen is zeer gewenst. De website is van en voor ons allemaal. Wedstrijdverslagen en nieuwsberichten van alle FC Zutphen teams zijn welkom. Jij levert een verslag aan, wij zorgen voor een goede afhandeling, iedereen tevreden...

Aanleveren content
Via de mail (webredactie@fczutphen.nl) kun je jouw nieuwsbericht, column of wedstrijdverslag versturen naar de webredactie. Let bij het aanleveren van teksten op het volgende:

 • Geen op- of aanmerkingen op de scheidsrechter.
 • Respect voor de tegenstander.
 • Hanteer de correcte spellingsregels en let op het gebruik van leestekens en hoofdletters.
 • Gebruik geen HOOFDLETTERS om iets te benadrukken. Het gebruik van hoofdletters op het internet staat gelijk aan schreeuwen.
 • Onderstreep geen teksten, de bezoeker verwacht dan een link.
 • Hanteer nooit beledigende of onbehoorlijke taal.
 • Respecteer de privacy van anderen.
 • Gebruik bronvermelding bij tekst of beeldmateriaal van een andere website.
 • Schrijf namen op correcte wijze.
 • Gebruik alinea's en eventueel tussenkopjes bij langere berichten.
 • Bedenk een passende titel.

De naam van de club is FC Zutphen en geen fcz, fc zutphen, Fc Zutphen, F.c. Zutphen, F.C. Zutphen of Zutphen. Tevens gebruiken we geen 'de FC Zutphen'.

Voordat jouw bericht op de website wordt geplaatst vindt er een screening plaats. Berichten met kwetsende teksten worden niet geplaatst. De webredactie kan teksten wijzigen op gebied van opmaak en zinsopbouw. De strekking van het verhaal zal echter in tact blijven. Indien de webredactie van mening is dat jouw bericht niet geschikt is voor plaatsing op de website, krijg je per email een korte motivatie.

Het internet lijkt misschien onpersoonlijk omdat u tegenover een computerscherm zit. Vergeet evenwel niet dat aan de andere kant ook mensen zitten. Lees steeds uw berichten goed na voordat u ze naar de webredactie stuurt.

Foto's
Per wedstrijd, gebeurtenis of evenement worden maximaal 20 foto's geplaatst. Alleen bij hogere uitzondering wijkt de webredactie hiervan af. Maak daarom van tevoren vast een selectie van jouw foto's en stuur geen tientallen foto's.
Gebruik alleen afbeeldingen die relevant zijn. Bij geen geschikt beeldmateriaal: liever geen beeldmateriaal.
Ben je handig met foto bewerkingsprogramma's? Snijd dan de foto's uit met een breedte van 500px en een hoogte van 280px.

Stuur je bericht en eventuele afbeeldingen naar webredactie@fczutphen.nl.

Contact met de webredactie
Ondervind je problemen bij het versturen van je bericht? Of heb je vragen over het aanleveren van content voor de website?
Heb je ideeën voor de website? Of wil je zelf actief deelnemen bij het onderhouden van de website?
Neem dan gerust contact op met het webteam via webredactie@fczutphen.nl. Samen zorgen we er voor dat de website van FC Zutphen aan ieders wensen voldoet.

Sportpark 't Meijerink, Meijerinkpad 1, 7207 ED Zutphen.t.0575-524376,0575-529925