Korfbaluitslag zondag 3

maandag 24 april 2017 - Erik Verbeek

FC Zutphen Zondag 3 moest thuis tegen Be Quick 3.
Door de vele blessures was FC Zutphen zwaar gehandicapt maar trad vol goede moed aan. Be Quick is een redelijk jong Turks team die lekker kunnen ballen. Uit hadden wij afgetekend gewonnen en zij zinden op revanche.

Vanaf de aftrap zag je dat FC Zutphen niet goed stond en aan de posities moest wennen, dat gaf de gasten kansen. Na ruim 15 minuten scoorden zij dan ook de 0-1. FC Zutphen niet van slag deed een stap extra en zo kon Boris al snel de gelijkmaker intikken 1-1. Na een blunder van de doelman.

Be Quick was iets van slag en daar maakte Patrick gebruik van na goede voorbereiding door Wim Kaplan 2-1. Be Quick ging vol op de aanval en met een snelle counter via Patrick kon Niek de 3-1 scoren.

Het was kort voor rust en het leek goed te gaan, tot het noodlot toe sloeg. Twee spelers vielen uit en mede door slecht en slap verdedigen stond het bij rust 3-3.

In de rust alles geprobeerd te "repareren" maar men moest door met kleine blessures. Dat gaf al snel de 3-4.
Zondag 3 ging vol op de aanval en liep in twee messcherpe counters 3-6. Dat hierna alles tegen zat (net naast, paal, lat) werkte ook niet mee. Be Quick had vleugels en liep uit naar 3-8.
Gelukkig kon Patrick nog 4-8 scoren en indien men scherper was geweest ook nog meer. Maar helaas mocht het niet meer baten.
Nu wonden likken en de schade bekijken voor komende zondag. Dan weer thuis tegen CCW.
Wim Stefan Martijn AP en Wilfred bedankt voor jullie inzet.

Volgende Wedstrijd

Geen volgende wedstrijd bekend