blok-oranje-rood

Update Clubhelden: Dik Vosselman gedeeld aan kop

blok-oranje-rood

Update 16 november: Helaas bleek de tussenstand die op maandag 14 november werd gepubliceerd niet juist te zijn. Een dag later stonden Dik Vosselman en Freddy Burgers namelijk op een gedeelde tweede plek achter Ton van den Oetelaar. Navraag bij de organisatie leverde de volgende reactie op:

 

“Ton van den Oetelaar was vanwege een aantal signalen verplaatst naar een andere gemeente. Nu bleken dit signalen te zijn die ten onrechte werden afgegeven en is was de locatie van de vereniging wel gevestigd in Zutphen. Vandaar dat hij daar weer in de lijst staat.”

 

De eindstand wordt morgen bekend gemaakt. Hopelijk heeft Dik nog een flinke inhaalslag gemaakt.
Hieronder het originele bericht van maandag 14 november.

Onlangs brachten we de verkiezing voor de Clubhelden van de amateursport onder de aandacht. Vandaag is de laatste tussenstand bekend gemaakt. Met nog twee dagen om te stemmen, gaat Dik Vosselman gedeeld aan kop met Freddy Burgers van AZC. Beide kanshebbers hebben inmiddels 205 stemmen verzameld. De nummer 3 volgt al op een afstand van ruim honderd stemmen.

Help Dik om de verkiezing te winnen in de gemeente Zutphen! De gemeentewinnaar maakt tevens kans op €10.000 voor zijn/haar club. En door op een held te stemmen maak je zelf kans op een Ford Fiesta.
Stemmen kan via deze site en is nog mogelijk tot en met woensdag 16 november 23.59 uur.

Meer informatie die we eerder plaatsten over de verkiezing is hier te vinden.

Vind ik leuk 0