blok-oranje-rood

Koop eieren van de Achterhoekrunners voor de Stichting Roparun

blok-oranje-rood

Zaterdag 8 april staan de Achterhoekrunners op onze Voetbalvereniging om eieren te verkopen. De opbrengst gaat naar het goede doel, de Stichting Roparun, die geld inzamelt voor ondersteunende zorg aan kankerpatiënten.

Koop dus zaterdag 8 april de eieren bij de Achterhoekrunners.
Een doosje met 10 stuks kost 2 euro.

Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, die met Pinksteren gehouden wordt. In de avond en nacht van zondag 4 juni (1e Pinksterdag) komen zo’n 80 teams die van Hamburg naar Rotterdam lopen door Zutphen. Ook de Achterhoekrunners zijn dan van de partij.

Het is de vierde keer dat de Roparun door Warnsveld en Zutphen komt.

De doorkomst belooft dit jaar weer een leuk spektakel te worden. Net als vorig jaar zullen vanaf Warnsveld tot en met de Hoven kaarsjes branden. Overal langs de route worden diverse activiteiten georganiseerd. Al twee jaar achter elkaar is Zutphen gekozen tot leukste doorkomstplaats en heeft de gemeente €50.000 in ontvangst mogen nemen. Dat bedrag gaat naar verschillende goede doelen in Warnsveld en Zutphen.

ps. vorige week werden er ook eieren bij FC Zutphen verkocht, de aanvragen kwamen tegelijkertijd binnen en we hebben er voor gekozen om beide partijen op deze manier de kans te bieden extra geld in te zamelen.

Vind ik leuk 0