Hot Nieuws

20-08
>>>

Je wordt ouder papa, geef het maar toe

woensdag 21 juni 2017 - Ruud Jansen Venneboer

Boven vl.n.r.: Erik, Arthur (vdW), Ron, Jacques, Hans, Peter (vdL), Arold, Mark
Onder v.l.n.r.: Peter (K), Johan, Richard, Ruud, Arthur (I), Frans

 

De missie vooraf was duidelijk: met 14 spelers kun je makkelijk twee teams inschrijven, en met twee teams is de kans op een prijs 100% groter dan met één team. Geen speld tussen te krijgen. En zie hier, een leuk dagje voetballen dient zich aan voor 14 jonge ‘ouwe rotten’, jong van geest in elk geval, en duidelijk voorzien van de ‘glas half vol’ mentaliteit. Want dat met het inschrjiven van twee teams ook de kans op de laatste plaats met 100% toenam, daar hadden we even niet bij stil gestaan. Hierover straks meer.

Maar goed, de stemming zat er zoals altijd goed in. De tenues waren dankzij ‘Sjakie’ weer helemaal top, en zo op het eerste oog leek het met de fitheit van de mannen (gemiddelde leeftijd 49.5 jaar) ook best redelijk gesteld. Eerste pot begon goed (ook een traditie), maar zoals we de afgelopen 10 jaar zouden hebben moeten leren is dat als je zelf massaal aanvalt, en niet scoort, de tegenstander dat dan vaak wel doet. En zo waren we na een minuut of 5 al weer een paar illusies armer.

Gelukkig dan maar dat je nog een tweede kans op eremetaal had hoor ik u denken. Tsja.. Helpt natuurlijk ook niet dat een belangrijke troefkaart, ‘Tuur’ Isselman – nota bene één van de ‘jonkies’ - al na een seconde of 25 geblesseerd uitvalt, en dat de andere ‘Tuur’ (v/d Windt), uitgeleend aan de Koninklijke B2, nou net tegen ons een wereldpartij staat te keepen. Dat was duidelijk niet de afspraak fijne vent! En de rest is, zoals we dat in Engeland zeggen, ‘history’. Hier en daar nog een potje gewonnen of gelijkgespeeld, Vijfde Gevoel 2 werd ‘zelfs’ nog 6e, maar helaas was er voor Vijfde Gevoel 1 geen enkele eer te behalen. De laatste plaats was van ons!

Maar afijn, de leut was er weer niet minder om. De stijfheid en beurse knieen de volgende dag(en) ook niet, en we zijn er volgend jaar natuurlijk ook weer bij. Dank aan Evert, Rudie, de mensen in de kantine, en allen die op welke manier dan ook hebben bijgedragen. We waarderen het zeer. Tot volgend jaar!

Er zijn nog geen reacties geplaatst
login of registreer om een reactie te plaatsen

Volgende Wedstrijd

Geen volgende wedstrijd bekend

Geen volgende wedstrijd bekend

Geen volgende wedstrijd bekend

@wwwfczutphennl volgen

Sportpark 't Meijerink, Meijerinkpad 1, 7207 ED Zutphen.t.0575-524376,0575-529925