blok-oranje-rood

Grote Clubactie staat in teken van de kantine

blok-oranje-rood

De zomerpauze is voorbij. De scholen zijn weer begonnen. Diverse teams zijn al weer aan het trainen en hier en daar zijn er al oefenwedstrijden en bekerwedstrijden gespeeld.

Ook staat de jaarlijkse Grote Clubactie weer voor de deur. Op zaterdag 1 oktober 2016 start de landelijke actie. Dit jaar staat de actie bij FC Zutphen in het teken van het aanpassen van de kantine, met het doel deze gezelliger en functioneler te maken. Een geslaagde actie levert veel geld op en kan ervoor zorgen dat een aantal plannen op dit gebied uitgevoerd kan worden. Een uitdaging voor iedereen binnen de club. Over de inrichting wordt door veel leden gesproken en nu hebben we samen de kans om er zelf ook iets aan te doen.

Er zijn voor clubleden en zeker voor topverkopers weer mooie prijzen te verdienen. De verkopers die 30 of meer loten verkopen ontvangen dit jaar een echte wedstrijdbal of een jack met clublogo. (Goed te gebruiken bij de trainingen als het weer wat onstuimig is)

Heel veel senioren en de oudste jeugd zijn vaak niet zo enthousiast om loten te verkopen. We willen dit jaar promoten dat de seniorenteams en de teams onder 19, onder 17 en mogelijk onder 15 met hun team een superlot, of tenminste een half superlot kopen. Een superlot bestaat uit 50 loten en kost 150 euro. Dat zou betekenen dat gemiddeld ieder teamlid 3 loten aanschaft. Voor de vrijdagteams een half superlot bestaande uit 25 loten. Kostprijs 75 euro. Jullie maken het meeste gebruik van de kantine en denk daarbij dat sfeer bij het nuttigen van een hapje en/of drankje zeker niet onbelangrijk is. Kunnen we ook op jullie rekenen? Informeer naar de mogelijkheden.

Tijdens de presentatie dag vrijdag zijn de te winnen artikelen te bezichtigen in de kantine bij de stand van de Grote Clubactie.

Ook de sponsoren Albert Heijn de Brink, Brand-Oil, de PSC, Houx, Aviko, de Hanzehof, Efeze restaurant, Wok Maxis, Hotel Inntel, Harbach en Mentha Moda zullen waarschijnlijk weer leuke prijzen beschikbaar stellen. De meesten van hen hebben al toezeggingen gedaan.

De Grote Clubactie commissie

PS. Van de opbrengst van vorig jaar zijn inmiddels 10 banken voor de toeschouwers geplaatst langs de velden 2 t/m 6. Onze vrijwilligersploeg heeft weer fantastisch werk geleverd, om alle banken op een veilige manier te plaatsen. (Zie foto’s)
Afgelopen zaterdag was te zien dat er overal goed gebruik van werd gemaakt. Weer een resultaat die we door jullie inzet konden realiseren.

Vind ik leuk 0