Grote Clubactie
blok-oranje-rood

RGrote Clubactie gaat zaterdag van start

blok-oranje-rood

Zutphen, 29 september 2016

Aanstaande zaterdag 1 oktober 2016 gaat de Grote Clubactie van start. Voor FC Zutphen een belangrijke actie. Dit jaar zal de opbrengst besteed worden om onze kantine functioneler en gezelliger te maken. Een vaak terugkomend onderwerp bij gesprekken tussen leden.

Als een ieder zijn beste beentje voorzet kunnen we samen veel realiseren.
De loten kosten 3 euro en 2,40 euro per lot vloeit rechtstreeks in de clubkas.

Deze week zijn de verkoopboekjes aan de jongste jeugd, onder 13, onder 11, onder 9 en mini’s, uitgedeeld door de leiders en trainers. Bij de verkoop van 30 loten of meer ontvangen zij gratis een wedstrijdbal van Derbystar of een Hummel trui met FC Zutphen logo en als je wilt jouw voornaam erop. Bij de boekjes zit een A4 tje met de spelregels.

Alle andere jeugdteams en alle seniorenteams van de vrijdag, zaterdag en zondag competitie, zowel heren als dames, wordt verzocht als team een superlot aan te schaffen, waarbij de vrijdag teams ook voor een half lot kunnen gaan, omdat zij minder spelers of speelsters hebben. Een superlot bestaat uit een pakket van 50 loten á 3 euro. Dat is dus 150 euro. (Dus 2 tot 3 loten per spelend lid.)

Mochten er binnen die teams leden zijn die ook een verkoopboekje willen hebben om ook voor een bal of trui in aanmerking te komen, kom dan zaterdag even langs in de kantine en vraag naar René Goorhuis. Je kunt ook een mail sturen naar: groteclubactie@fczutphen.nl.
Alle niet spelende leden of vrijwilligers kunnen losse loten bestellen via het mailadres: groteclubactie@fczutphen.nl.
Ook onze sponsoren kunnen superloten en anders losse loten bestellen. Voor bestellingen of info mail het naar genoemd mailadres.

De vaste sponsoren Albert Heijn de Brink, Brand-Oil, de PSC, Houx, Aviko, de Hanzehof, Efeze restaurant, Wok Maxis, Hotel Inntel, Harbach en Mentha Moda zullen weer mooie prijzen beschikbaar stellen voor de best verkopende leden en/of teams.

De opbrengst van de vorig jaar gehouden actie is besteed aan de aanschaf van 10 banken voor toeschouwers langs de velden 2 t/m 6. Er wordt al goed gebruik van gemaakt en er is weer een wens in vervulling gegaan. De onderhoudsploeg heeft de banken geplaatst. (Zie bijgevoegde foto’s)

Laten we van de nieuwe actie ook weer een succes maken. We kunnen dat zeker samen. “WIJ ZIJN STERK ALS WE HET SAMEN DOEN”. Wat zou het mooi zijn als we volgend jaar met trots kunnen zeggen wat ziet “Onze kantine” er een stuk beter en gezelliger uit.

De Grote Club Commissie.

Vind ik leuk 0