blok-oranje-rood

Gerard Dashorst overleden

blok-oranje-rood

Totaal onverwacht ontvingen wij het trieste bericht van het overlijden van

Gerard Dashorst

Gerard is 66 jaar geworden. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor FC Zutphen.

Met name in de organisatie van de succesvolle voetbaltoernooien in de afgelopen jaren heeft Gerard zijn sporen meer dan verdiend.
Gerard is daarnaast ook vele jaren actief geweest in diverse functies binnen de verschillende commissies van de jeugdafdeling en als leider van verschillende elftallen, waaronder het huidige zaterdag 2.
Verder was hij zeer betrokken bij de ontwikkeling van het dames- en meisjesvoetbal binnen FC Zutphen.

We zullen ons Gerard blijven herinneren als een fanatieke, bevlogen en op en top clubman, die zich altijd liet leiden door het menselijk aspect.
Gerard schroomde niet, zonder daarbij mensen te beschadigen, de vinger op de zere plek te leggen.

Het is duidelijk dat met het overlijden van Gerard een groot gemis gaat ontstaan in onze voetbalvereniging en dat wij veel dank verschuldigd zijn aan Gerard.

FC Zutphen wenst de familie Dashorst en verdere naaste familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens het bestuur en de leden van FC Zutphen,
Hans van Bel,
voorzitter

Van de familie ontvingen we de volgende kaart:

Tekst kaart:
Geheel onverwachts en veel te vroeg, is mijn lieve man en onze zorgzame vader overleden.
Gerard Dashorst
Steenderen, 23 januari 1950 Zutphen, 17 september 2016

Helga
Robert en Kim
Mariska en Rob
Rick en Annick
Gerard is thuis
Albert Cuypstraat 24
7204 BS, Zutphen

Gerard, die trots was op zijn gezin, voor iedereen een vriendelijk woord had en waarvoor voetbal een belangrijk onderdeel in zijn leven was, mag herinnerd worden met geschreven woorden, foto’s en bloemen.
Donderdag 22 september is er tussen 19.00 en 19.45 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Gerard en ons te condoleren in het uitvaartcentrum De Omarming, Voorsterallee 95, in Zutphen.
De afscheidsbijeenkomst vindt plaats op vrijdag 23 september om 10.30 uur in de aula van De Omarming. Aansluitend zullen we Gerard om 11.45 uur begraven op de naastgelegen begraafplaats.

Vind ik leuk 0