blok-oranje-rood

Familiedag en Ouwe Rotten Toernooi

blok-oranje-rood

Het seizoen nadert met rasse schreden zijn einde en dan wordt het dus weer tijd voor het afscheidsfeestje van dit seizoen.
Zoals gebruikelijk zijn onze laatste voetbalactiviteiten de Familiedag en het Ouwe Rotten Toernooi. Zaterdag 17 juni is het weer zover.

De Familiedag is een toernooi waarbij je met vrienden en vriendinnen kunt inschrijven waarbij je niet allemaal lid hoeft te zijn van FC Zutphen. Minimaal twee mensen van je team moeten lid zijn en de minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar en het leuke is je mag je eigen naam verzinnen. Aanvang 14.00 uur.
Opgave via het inschrijfformulier.

Ouwe Rotten Toernooi

Gelijktijdig met de Familiedag wordt weer het Ouwe Rotten Toernooi gehouden. Ook voor hen begint het om 14.00 uur. De bedoeling van dit toernooi is dat je een team maakt van oud spelers/sters van Hercules, Wilhelmina SSS, WHcZ, SV Zutphen en of een combinatie hiervan.
We spelen maximaal 7 tegen 7. Wat is het leuk om al die oud spelers en vrienden van vroeger nog weer eens terug te zien.
Geef je daarom snel op met een team via het inschrijfformulier.

Voor de inwendige mens staat er weer een goede barbecue opgesteld waar je tegen redelijke prijzen weer een heerlijk broodje hamburger, braadworst of een sate kunt nuttigen.

De organisatie hoopt op veel inschrijvingen dit jaar.

Rudie Theloesen
Evert Koster

Vind ik leuk 0