Nieuws

FC Zutphen – Rigtersbleek (4-2) in beeld

FC Zutphen behaalde vandaag een 4-2 overwinning op Rigtersbleek. Nog voor rust maakte de thuisploeg dankzij Zidane El Hadouchi een 0-1 achterstand ongedaan. Na rust

FC Zutphen ontvangt Rigtersbleek

FC Zutphen ontvangt zaterdag Rigtersbleek uit Enschede op Sportpark ’t Meijerink. De vorige ontmoeting eindigde in 4-4, waardoor FC Zutphen het kampioenschap van de 1e

PH – FC Zutphen (0-5) in beeld

FC Zutphen keerde zaterdagmiddag met een ruime 0-5 zege op zak huiswaarts en hield zodoende 3 punten over aan de uitwedstrijd tegen PH Almelo. Jesse

FC Zutphen in Almelo ruim langs PH

Op zaterdag 6 april vertrok de selectie van FC Zutphen met de bus richting Almelo voor de 20e competitiewedstrijd. Tegenstander PH bevindt zich op de

FC Zutphen op bezoek bij PH Almelo

Op zaterdag 6 april staat voor FC Zutphen de uitwedstrijd tegen PH in Almelo gepland. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Veenelanden. PH neemt de