blok-oranje-rood

Chefkok Erik te Velthuis geeft presentatie voor vrijwilligers

blok-oranje-rood

Vrijdagavond 31 maart komt chefkok van het Topsportrestaurant Papendal, Erik te Velthuis, een presentatie geven voor alle vrijwilligers van FC Zutphen. Dit als dank voor hun inzet en hun actieve bijdrage aan onze vereniging.

‘Winst door voeding’ in de breedste zin van het woord
Op inspirerende wijze neemt hij eenieder mee in de wereld van de Topsport op Papendal. ‘Voeding’ is zijn Topsport als manager van het Topsportrestaurant, een uniek concept, zelfs wereldwijd.

Herstellen kan alleen met voeding en slaap. Ervaar hoe dat gaat in het hart van de Nederlandse Topsport.
Vanuit de kern ontstaan innovaties in de wereld van de voedingsmiddelenindustrie en de wereld van high-tech.

Het ontstaan van innovatie en ontwikkeling met universiteiten, hogescholen, multinationals, mkb, gezondheidszorg, tot zelfs op het winkelschap voor u als consument merkbaar. Natuurlijk komt ook de gezonde kantine aan bod.

Projecten bij topclubs
Erik te Velthuis voert ook bij Nederlandse topclubs uit de eredivisie projecten uit op gebied van voeding, ook daar zal hij deze avond over vertellen.

‘Eten moet vooral lekker zijn’.
Natuurlijk gaan we ook letterlijk ‘proeven’.

Deze avond is speciaal en alleen voor vrijwilligers van FC Zutphen, zij hebben hiervoor inmiddels een uitnodiging ontvangen. Geen uitnodiging ontvangen en wel actief als vrijwilliger? Mail naar vrijwilligers@fczutphen.nl.

Vind ik leuk 0