Nieuws

Spannende competitie FC Zutphen JO17-1

Het ziet ernaar uit dat er een spannende ontknoping gaat komen in de Hoofdklasse competitie waar de JO17-1 acte de présence geeft namens FC Zutphen.

FC Zutphen – Rigtersbleek (4-2) in beeld

FC Zutphen behaalde vandaag een 4-2 overwinning op Rigtersbleek. Nog voor rust maakte de thuisploeg dankzij Zidane El Hadouchi een 0-1 achterstand ongedaan. Na rust

FC Zutphen ontvangt Rigtersbleek

FC Zutphen ontvangt zaterdag Rigtersbleek uit Enschede op Sportpark ’t Meijerink. De vorige ontmoeting eindigde in 4-4, waardoor FC Zutphen het kampioenschap van de 1e

PH – FC Zutphen (0-5) in beeld

FC Zutphen keerde zaterdagmiddag met een ruime 0-5 zege op zak huiswaarts en hield zodoende 3 punten over aan de uitwedstrijd tegen PH Almelo. Jesse

FC Zutphen in Almelo ruim langs PH

Op zaterdag 6 april vertrok de selectie van FC Zutphen met de bus richting Almelo voor de 20e competitiewedstrijd. Tegenstander PH bevindt zich op de